Mon. May 16th, 2022


Na een tumultueuze decembermaand Elke keer als ik sterf heeft ermee opgehouden. Dit begon allemaal (in ieder geval publiekelijk) op 3 december toen zanger Keith Buckley kondigde aan dat hij een mentale gezondheidspauze zou nemen van de band, waarbij de band hun tour afsloot met wie maar wilde komen op zang. Keith verduidelijkte vervolgens zijn oorspronkelijke verklaring en voegde eraan toe dat hij zich sinds zijn nuchterheid verstoten voelde door sommige leden van de band, en riep zijn broer gitarist Jordan Buckley.

Advertentie. Scroll om verder te lezen.

Elke keer als ik sterf bracht vervolgens een nieuwe verklaring uit de dag nadat ze hadden gezegd dat ze de dingen “privé” oplossen met Keith, en dat ze allemaal hun ‘Tid The Season’-show op 11 december samen zouden uitvoeren. Helaas zou dit de laatste show van de band zijn. Elke keer als ik sterf heeft nu een verklaring afgegeven waarin staat dat ze uit elkaar zijn en niet communiceren met Keith. De band verduidelijkte ook dat: Elke keer als ik sterf was de vijf leden die het nu is en heeft geen interesse om verder te gaan zonder Keith.

Andy, Jordanië, Steve en Gans‘s laatste show met Elke keer als ik sterf was op 11 december 2021. Hoewel we hoopten tot een overeengekomen juridische verklaring te komen die de waarheid schetste, werden we vandaag op de hoogte gebracht van iets dat gepland was om te worden vrijgegeven en waarover niet wederzijds was overeengekomen, dat bestaat uit onnauwkeurigheden en een verhaal controleert in het voordeel van iemand.

“Er is geen directe communicatie geweest met” Keith, omdat het ofwel onmogelijk is voor directe communicatie met hem alleen of we zijn afgesneden van alle communicatie door hem zelf.

Elke keer als ik sterf waren deze 5 leden, en we gaven nooit toe of accepteerden geen wijzigingen. Er is gewoon geen waarheid dat de band doorgaat met een nieuwe zanger. Ten slotte zouden we niet zijn waar we nu zijn zonder elke persoon die de band op welke manier dan ook heeft gesteund. Hoewel we enorm teleurgesteld zijn over hoe dit online voor jullie ogen is verlopen, zullen jullie steun en de herinneringen die we dankzij jullie allemaal hebben altijd gekoesterd worden.

Advertentie. Scroll om verder te lezen.

“Tot ziens. Voor altijd dankbaar,

Andy, Jordanië, Steve & Gans

Update: Kort na het uitbrengen van dit bericht plaatste frontman Keith Buckley een screenshot van een brief die Keith ontving van de juridische vertegenwoordiging van de andere leden.

Elke keer als ik sterf was een band tussen 1998 en 2022. Ze brachten negen platen uit en zullen erg gemist worden.

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw e-mailadres in om dagelijks op de hoogte te blijven van al onze koppen.

By admin