Mon. May 16th, 2022


Lakeshore Records komt uit De grote Seizoen 2 Original Series Soundtrack digitaal op 28 januari en ComingSoon heeft enthousiaste fans bedekt met een exclusief nummer uit de release getiteld “Suite from De grote.”

Gecomponeerd door Emmy-winnende Nathan Barr (oom Frank, Hollywood), raakt de opwindend georkestreerde partituur klassieke Russische thema’s aan en toont de traditionele snaarbalalaika. Seizoen twee van de serie MRC Television en Civic Center Media wordt nu gestreamd op Hulu.

GERELATEERD: Elle Fanning draagt ​​het gewicht van de kroon in The Great Season 2 Photos

“In seizoen 2 van De grote, heb ik de grote vreugde gehad om Tony McNamara’s briljante en hilarische serie te blijven scoren. Gedreven door orkest, synth en een koor van balalaika’s, leunt de partituur zwaar op melodie en thema met Russische ondertonen en af ​​en toe een hedendaagse puls”, zegt Barr.

Luister naar “Suite From” De grote” onderstaand:

B

“In seizoen 2 van De grote, Catherine neemt eindelijk de Russische troon voor haarzelf – maar als ze dacht dat een coup van haar man moeilijk was, is het niets vergeleken met de realiteit van het ‘bevrijden’ van een land dat dat niet wil zijn’, zegt de synopsis. “Ze zal strijden tegen haar rechtbank, haar team en zelfs haar eigen moeder (gespeeld door gastacteur Gillian Anderson) in een poging om de verlichting naar Rusland te brengen. Ondertussen vecht ze ook tegen haar hart terwijl Peter langzaam overgaat van een veelgehate echtgenoot naar een gevangene? Steeg? Minnaar? Uiteindelijk zal Catherine leren dat om een ​​land te veranderen, je het jezelf moet laten veranderen, dat er een dunne lijn is tussen idealisme en waanvoorstellingen, en dat ‘groots worden’ meer van haar zal vragen dan ze zich had kunnen voorstellen.”

GERELATEERD: Elle Fanning wordt de moeder van Rusland in de trailer van The Great Season 2

De grote met Elle Fanning, Nicholas Hoult en Phoebe Fox. De serie is gemaakt, geschreven en uitvoerend geproduceerd door Tony McNamara en uitvoerend geproduceerd door Marian Macgowan, Mark Winemaker, Fanning, Hoult, Brittany Kahan Ward van Echo Lake, Doug Mankoff en Andrew Spaulding, Josh Kesselman en Ron West van Thruline, en Matt Shakman. De serie, die voor een derde seizoen is verlengd, wordt geproduceerd door Civic Center Media in samenwerking met MRC Television.

Tracklijst

01. Suite uit de Grote
02. Opening
03. Gevoelloos of verschrikkelijk
04. Thee later
05. Vlinder
06. Grigor en Georgina vertrekken
07. Een geniaal plan
08. Moeder vernietigen
09. Truffelen
10. Seksdans
11. De wetenschapsshow
12. Kust en rol
13. Ik vind je spannend
14. Mag ik met je mee
15. Het moment is hier
16. De Ottomaanse ambassadeur
17. Zaken van diplomatie
18. Beter dan dit
19. Zwart van hart
20. Je proeft als walvis
21. De kwekerij
22. Alchemie
23. Het is een jongen

By admin