Mon. May 16th, 2022


ComingSoon debuteert met een exclusieve clip van de misdaaddramathriller Een schot door de muur, met Kenny Leu (Halverwege, De lange weg naar huis). De film zal vanaf 21 januari in de bioscoop en On Demand te zien zijn via Vertical Entertainment.

GERELATEERD: Exclusieve Potato Dreams of America Clip met Jonathan Bennett

“Na het per ongeluk neerschieten van een onschuldige zwarte man in Brooklyn, moet de Chinees-Amerikaanse politieagent Mike Tan door zijn diepe schuld heen waden terwijl hij probeert te navigeren door de gecompliceerde werelden van media, justitie en raciale politiek”, luidt de officiële synopsis.

Bekijk de exclusieve Een schot door de muur filmpje hieronder:

De film heeft ook hoofdrollen voor Ciara Renee, Clifton Davis, Lynn Chen, Tzi Ma, Derek Goh en Dan Lauria.

GERELATEERD: Exclusieve Hannah Ha Ha Teaser Clip met Hannah Lee Thompson in de hoofdrol

Een schot door de muur is geschreven en geregisseerd door Aimee Long in haar speelfilmdebuut. Het is geproduceerd door Aimee Long en Daniel Langa, en uitvoerend geproduceerd door Byung Sa en Matthew Shreder. De film won Best Feature Film op het Beaufort International Film Festival 2021.

Exclusieve A Shot Through the Wall-clip met Kenny Leu . in de hoofdrol

By admin