Mon. May 16th, 2022De laatste aflevering van Zaterdagavond Live had wat plezier ten koste van Peacock’s nieuwe dramatische reboot van De Franse prins van Bel-Air door een even serieuze, high-stakes remake van Familieaangelegenheden.

De spooftrailer voor Urkel bevat alle “de gekke karakters waar je in de jaren 90 van hield zonder het plezier of de charme”, inclusief agent Carl Winslow (Kenan Thompson), Laura Winslow (Ego Nwodim) en Steven Quincy Urkel zelf (Chris Redd). Ariana DeBose, gisteravond SNL gastheer, speelt Urkel’s alcoholische moeder, en Andrew Dismukes is aan de ontvangende kant van Urkel’s vuist na opscheppen over zijn seksuele relaties met Laura Winslow. “Heb ik taaaaat gedaan?” Vraagt ​​Urkel van Redd terwijl hij het personage van Dismukes onder schot houdt. “Wat als ik je in het gezicht zou schieten?! Zou moeten ik doe taaaaat?”

Elders tijdens de afgelopen nacht SNL, speelden Jack Antonoff’s Bleachers “How Dare You Want More” en “Chinatown” (met speciale gast Claud), en Freddie Gibbs voegde zich bij Redd, Thompson en DeBose voor een rapvideoparodie die uiteindelijk werd afgebroken.

Bekijk hieronder de hoogtepunten.By admin