Mon. May 16th, 2022


Twee fans hebben een class-action-rechtszaak voor consumentenbescherming aangespannen tegen Universal Studios voor wat volgens hen “misleidende en misleidende reclame” was voor de film uit 2019 Gisteren.

GERELATEERD: Ben Affleck & Ana de Armas-Led Deep Water Pic wordt uit het schema van 2022 gehaald

Volgens een recent rapport van Deadline verwachtten de twee fans – Conor Woulfe en Peter Michael Rosza – actrice Ana De Armas in de film te zien. De actrice werd echter uit de film geknipt, wat volgens beide fans misleidend was van de kant van Universal, aangezien ze de actrice in trailers voor de film hadden gezien en elk ongeveer $ 3,99 hadden uitgegeven om de film op Amazon te bekijken.

De Armas zou aanvankelijk in de film zitten, waar haar personage wederzijdse genegenheid zou voelen met hoofdrolspeler Himesh Patel. Volgens scenarioschrijver Richard Curtis werd De Armas echter uit de film geknipt omdat het publiek bij testvertoningen de flirt tussen het paar in de film niet leuk vond.

“Ana De Armas als een complicerende factor wanneer hij [Jack] arriveerde voor het eerst in LA”, zei Curtis in een interview uit 2019. “En ik denk dat het publiek het niet leuk vond dat zijn ogen zelfs maar afdwaalden. Want dan zouden sommige mensen zeggen: ‘Oh, hij verdient haar echt niet. Hij verdient Lily echt niet.’ Weet je, het is een van die dingen waar het enkele van onze favoriete scènes uit de film zijn, maar we moesten ze knippen omwille van het geheel.”

Woulfe en Rosza beweren in hun rechtszaak dat Universal de sterrenkracht van De Armas probeerde te gebruiken om de film te promoten, vanwege het feit dat zowel Himesh Patel als Lily James – de twee sterren van de film – “relatief onbekend” waren voor casual film fans, ondanks het feit dat beide acteurs lange en gevarieerde credits hebben in de acteerwereld, waarbij Patel speelde in de populaire Britse serie EastEnders en James met rollen in Pride and Prejudice en Zombies, Babychauffeur, Mama Mia, en Downton Abbey.

GERELATEERD: Ana de Armas vervangt Scarlett Johansson in Apple’s Ghosted met in de hoofdrol Chris Evans

De rechtszaak eist schadevergoeding en “al het geld dat is verkregen van de eiser en de andere leden van de Class die zijn geïnd als gevolg van de oneerlijke concurrentie van de gedaagde, en voor een verbod dat de gedaagde verbiedt door te gaan met en zich verder bezig te houden met zijn onwettig, oneerlijk en frauduleus gedrag, dat corrigerende maatregelen vereist. reclame, en het toekennen van alle andere voorzieningen die de rechtbank passend acht.”

By admin