Sat. May 21st, 2022


Friz of Soul is een artiest die aandacht heeft gekregen in de muziek- en NFT-crossoverruimte. Hij is een van de drieëndertig artiesten op het blockchain-streamingplatform Audius, naast bekende namen als Skrillex, Rezz, Kayzo, Zeds Dead, RAC, Mr. Carmack en Zedd om er maar een paar te noemen. Hij heeft zijn aanhang op het Audius-platform uitgebreid tot meer dan 13k, waardoor hij momenteel een van de meest gevolgde artiesten is op elk blockchain-streamingplatform.

De reis van Friz of Soul begon niet in de NFT-ruimte. De afgelopen jaren heeft deze in LA gevestigde artiest aan populariteit gewonnen door te spelen in bekende clubs in Zuid-Californië, zoals Avalon, The Globe Theatre en Exchange LA. Friz of Soul bracht onlangs zijn debuutalbum ‘Wide Awake’ uit, met house en techno-gerichte producties met dromerige gelaagde zang als zijn kenmerkende geluid.

Wat is de toekomst voor deze artiest in opkomst? Na de verkoop van zijn eerste NFT voor $ 10.000 lanceert Friz of Soul het Wide Awake-project, dat het eerste NFT-project zal zijn dat ooit een muziektour volledig zal financieren. De verkoop zal een verzameling van 777 NFT’s zijn, gecentreerd rond de kunst en muziek van zijn album Wide Awake. Door middel van een zelf gefinancierde tour belooft Friz of Soul consistente video-inhoud van de tour, waardoor supporters een kijkje achter de schermen krijgen van wat hun financiering creëert. “Ik wil laten zien hoe ondersteunend de NFT-gemeenschap is en opkomende artiesten laten zien dat er een nieuwe technologie in opkomst is die onafhankelijke artiesten in staat stelt zelfvoorzienend te worden en ambitieuze projecten te financieren”, zegt Friz of Soul. Houders van de Wide Awake NFT krijgen ook toegang tot een exclusieve community, airdrops, vroege toegang tot zijn toekomstige projecten en hun namen worden weergegeven op zijn tourvisuals.

Wees op uw hoede voor de openbare verkoop van Wide Awake op 22 januari. Om vroege toegang en inzicht in het project te krijgen, kun je lid worden van Friz of Soul’s Discord.By admin