Mon. May 16th, 2022


De tv-wereld is nog steeds in shock door de plotselinge dood van Bob Saget, komiek en sitcom-ster van de afgelopen 30 jaar. Saget werd zondag dood aangetroffen in zijn hotelkamer in Florida. Tot nu toe is er geen doodsoorzaak vastgesteld, hoewel het Sheriff’s Office van Orange County publiekelijk heeft verklaard dat er geen bewijs is van kwaad opzet of drugsgebruik. Saget was pas 65 jaar oud.

Sinds het nieuws over het overlijden van Saget openbaar werd, zijn de sociale media overspoeld met berichten van Sagets vrienden en fans, waaronder zijn co-sterren op Volle zaal, waar Saget eind jaren tachtig voor het eerst een ster werd. Onder degenen die over zijn dood tweeten, was John Stamos, die acht seizoenen lang oom Jesse speelde tegen Danny Tanner van Saget. Volle zaal, gevolgd door talrijke gastspots in de recente revivalreeks, Voller huis. “Ik ben blut. Ik ben ontdaan’, schreef Stamos en voegde eraan toe: ‘Ik zal nooit meer een vriend zoals hij hebben.’

Saget’s TV-dochter, Candace Cameron Bure, die DJ Tanner speelde op Vol en voller huis, twitterde dat ze “geen woorden” had in reactie op de plotselinge dood van Saget. “Bob was een van de beste mensen die ik ooit in mijn leven heb gekend,” merkte ze op.

De grootste sterren om uit te komen Volle zaal, gaven Mary-Kate en Ashley Olsen, die gezamenlijk de jongste dochter van de familie Tanner, Michelle speelden, deze verklaring aan People Magazine:

Bob was de meest liefdevolle, medelevende en genereuze man. We zijn diep bedroefd dat hij niet langer bij ons is, maar weten dat hij aan onze zijde zal blijven staan ​​om ons zo gracieus te leiden als hij altijd heeft gedaan. We denken aan zijn dochters, vrouw en familie en bieden onze condoleances aan.

Lori Loughlin, die Danny’s collega (en later Jesse’s vrouw) speelde op Volle zaal, gaf deze verklaring:

Woorden kunnen niet beginnen uit te drukken hoe verwoest ik ben. Bob was meer dan mijn vriend, hij was mijn familie. Ik zal zijn vriendelijke hart en snelle humor missen. Bedankt voor een leven vol prachtige herinneringen en gelach. Ik hou van je Bobbie.

Jodie Sweetin, die de middelste Tanner-dochter Stephanie speelde, plaatste een lang bericht op Instagram, samen met verschillende foto’s van haar en Saget door de jaren heen. “Er zijn niet genoeg woorden om uit te drukken wat ik vandaag voel. Ze zijn ook niet groot genoeg om zelfs maar een stukje vast te leggen van wie hij was’, schreef ze. “Ik zou altijd zeggen ‘je bent de beste tv-vader ooit’.’ En dat was hij.”

Saget laat een vrouw en drie dochters achter. Zoals deze eerbetoon bevestigt, zal hij door veel mensen worden gemist.

De beste tv-programma’s van 2021By admin