Mon. May 16th, 2022


Als je op zoek bent naar zang met stotterpatroon, stevige riffs die alleen maar lager lijken te worden naarmate de tijd verstrijkt, en een ritmesectie die aanslaat als een vrachtwagen, dan wil je deze nieuwe Geschikt voor een autopsie enkel. “A Higher Level Of Hate” is uit de nieuwe Geschikt voor een autopsie dossier Oh wat de toekomst in petto heeft, nu verkrijgbaar en hier verkrijgbaar.

Advertentie. Scroll om verder te lezen.

Geschikt voor een autopsie zanger zei onlangs in een interview met Metaalinjectie Dat Oh wat de toekomst in petto heeft is in zekere zin een voortzetting van hun vorige record De zee van tragische beesten, in die zin dat de band echt hun sound heeft gevonden.

“Ja, ik denk dat we de plek hebben gevonden waar we proberen uit te blinken en ik denk dat we dat uit gaan proberen, maar we zullen het ook blijven kruiden en een paar andere kleine schroevendraaiers erin gooien omdat we daar gewoon van houden. Weet je wat ik bedoel? Ik hou ervan om altijd dingen op te nemen met Will. Het is zo leuk omdat ik de ideeën te zien krijg. Hij is alsof ik dit een beetje voel of ik vind het leuk deze stem. Ik wil iets horen dat niet bestaat. En ik weet zeker dat we er wel uit zullen komen. En dus na een jaar in quarantaine te hebben gezeten en zo, gingen we en begonnen de plaat op te nemen, het was alsof dat is raar, maar dat is cool. En ik had zoiets van dat is verdomd ziek! Hell yeah.

“Het is zo gek dat de hele sfeer die je krijgt als je de plaat maakt nadat je een jaar vrij bent geweest en gewoon al deze nieuwe dingen oefent en ziet wat je deze keer naar de tafel kunt brengen en dan te zien wat je krijgt aan het einde eruit. Dat is de uitbetaling. Aan het einde, wanneer je gewoon op play drukt en je luistert naar die hele plaat en je bent net als dat verdomde zijn vruchten afgeworpen. Dat werkte, dat was ziek. “

Lees hier het volledige interview en bekijk hier onze Riffs That Taught Me-video met gitaristen Pat Sheridan, Tim Howley en Peter “Blue” Spinazola.

Advertentie. Scroll om verder te lezen.

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw e-mailadres in om dagelijks op de hoogte te blijven van al onze koppen.

By admin