Tue. May 17th, 2022


Ghosts, vernieuwd, seizoen 2, seizoen 2 vernieuwing, CBS, The Neighborhood, Bob Hearts Abishola

geesten was in het eerste seizoen een enge goede hit voor het CBS-netwerk en nu hebben ze de serie beloond voor zijn problemen. Er is aangekondigd dat de comedyserie voor eerstejaars is verlengd voor seizoen 2.

geesten is gebaseerd op de gelijknamige Britse serie en heeft vanaf het begin solide gepresteerd voor CBS. De serie heeft een gemiddelde van 8,06 miljoen kijkers per aflevering met een week uitgesteld kijken, met alleen Young Sheldon’s 9,18 miljoen kijkers onder de komedies dit seizoen, volgens ‘The Hollywood Reporter’.

Op de voorstelling, de dromen van een jong stel komen uit wanneer ze een prachtig landhuis erven, maar ontdekken dat het zowel uit elkaar valt als bewoond door veel van de overleden vorige bewoners. In de serie spelen Rose McIver en Utkarsh Ambudkar. Naast de verlenging voor geesten, CBS heeft ook vernieuwd De buurt voor een vijfde seizoen en Bob Hearts Abishola voor een vierde. Jonge Sheldon is in het eerste jaar van zijn drie-seizoenen pick-up dus De oerknaltheorie prequel-serie zal ook terugkeren. CBS Entertainment-president Kelly Kahl had dit te zeggen over de verlengingen:

“We zijn verheugd om de vier meest bekeken komedies van televisie volgend seizoen terug te brengen, en ik ben trots op het ongelooflijke team dat CBS’ positie als de duidelijke leider in komedie handhaaft. Joe Port en Joe Wiseman hebben, samen met een breakout-cast en uitzonderlijke schrijvers, uitstekend werk geleverd door zich aan te passen geesten voor de VS en maken het zich absoluut eigen. Deze slimme en charmante show zorgt elke week voor nieuwe creatieve hoogtepunten, om nog maar te zwijgen van nieuwe publiekshoogten. En op maandag de perfecte combinatie van De buurt en Bob Hearts Abishola blijft behendig buiklachen combineren met herkenbare en cultureel relevante verhaallijnen, dankzij deze uitzonderlijk getalenteerde acteurs en uitstekende creatieve teams.

De buurt is momenteel bezig aan zijn vierde seizoen en heeft gemiddeld 6,6 miljoen kijkers per aflevering. Op de voorstelling, een vriendelijke kerel uit het Midwesten probeert zich in te passen in een stoere LA-buurt. De serie heeft hoofdrollen voor Cedric the Entertainer, Max Greenfield, Tichina Arnold en Beth Behrs.

Bob Hearts Abishola is bezig aan zijn derde seizoen en trekt ook gemiddeld 6,6 miljoen kijkers. Op de voorstelling, een Amerikaanse man wordt verliefd op zijn Nigeriaanse verpleegster. In de serie spelen Billy Gardell en Folake Olowofoyeku.

Ben JIJ blij om deze shows terug te zien?

By admin