Tue. May 17th, 2022


Hé daar, techneuten. Het is weer die tijd van de week. Voordat we ingaan op de focus van vandaag, is hier de gebruikelijke wekelijkse herinnering dat als je op zoek bent naar nog meer zieke bands om te horen, alle eerdere edities van deze serie kunnen worden gelezen hier.

Ik heb vandaag een hele toffe première voor jullie van goddeloze waarheid genaamd “schaar”.” Het nummer komt van het nieuwe titelloze album van de band dat op 4 maart uitkomt via Transcending Obscurity Records. Voordat we verder gaan, wil ik me verontschuldigen voor het feit dat het artikel van vandaag wat kort is, aangezien ik nog steeds te maken heb met COVID nadat ik het al enkele dagen heb.

Advertentie. Scroll om verder te lezen.

Voor degenen die nieuw zijn in de band, goddeloze waarheid is gevestigd in Tsjechië en bestaat al sinds 1994, hoewel ze tussen 2012 en 2015 een paar jaar uit elkaar gingen voordat ze in 2016 een nieuwe line-up vormden. In ieder geval zal hun aankomende titelloze album hun eerste zijn inspanning sinds 2010 en het is een interessante weergave van oud-ontmoet-nieuw soort technische death metal zoals te verwachten is van een band die begon tijdens de originele death metal-golf.

Fans van Dood zullen dol zijn op wat “Scissors” inhoudt, net als fans van Necrofagist en Verstikking, aangezien het nummer aanvoelt als een vreemd vloeiende mix van de drie groepen. De moordende gitaarsolo binnen zijn looptijd is heel erg a morbide engel-geïnspireerde affaire en wordt later gevolgd door enkele Oorsprong-stijl sweep-picking led-secties die uitstekend zijn en het nummer voortstuwen in het laatste deel van ‘Scissors’. Het waanzinnige kunstwerk voor de goddeloze waarheid self-titled is ook zeer het vermelden waard omdat het absoluut ziek is en meteen je aandacht trekt.

We beschouwen ons nieuwe gelijknamige album goddeloze waarheid om zo te zeggen een terugkeer naar de roots of een nieuwe start”, zei de band. “Met een nieuwe line-up die samenwerkt zoals elke band zou moeten – we spelen metalmuziek, we spelen graag samen, we houden ervan om samen te creëren , en we hebben het gevoel dat we nog veel te vertellen hebben over onze muziek. De nummers op deze plaat schommelen in stijl van death, thrash tot black metal, simpel gezegd in de muziekstijlen waar we van houden. We gaan gewoon verder in wat goddeloze waarheid deed altijd technische proggy death metal in de stijl van de jaren ’90 met een modern geluidsconcept.

Daarom hebben we eigenlijk gekozen voor Joe Haley van psycroptisch om ons nieuwe album te mixen en masteren, iets wat we besloten te doen vooral na het beluisteren van hun album, Als het koninkrijk verdrinkt, en we vinden het nog steeds een geweldig idee.”

Advertentie. Scroll om verder te lezen.

Kijk dus zeker eens naar “Schaar” hieronder. Zoals de band hierboven aangaf met betrekking tot het nieuwe album als een eclectische aangelegenheid die is gebaseerd op verschillende soorten metaal, kan ik bevestigen dat dit het geval is en dat hun aanstaande titelloze album als geheel veel te bieden heeft. Pre-orders kunnen hier geplaatst worden. Je kunt volgen goddeloze waarheid op Facebook.

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw e-mailadres in om dagelijks op de hoogte te blijven van al onze koppen.

By admin