Sat. May 21st, 2022


Na te zijn uitgesteld van hun oorspronkelijk geplande datum van 31 januari vanwege “onzekerheid over de Omicron-variant” van het coronavirus, is een nieuwe datum en locatie voor de Grammy Awards-ceremonie in 2022 aangekondigd. De ceremonie staat nu gepland voor zondag 3 april in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas. De uitzending begint om 20.00 uur Eastern op CBS. Trevor Noah blijft de gastheer van de 2022 Grammy’s.

Het is het tweede jaar op rij dat de Grammy Awards zijn uitgesteld vanwege pandemische zorgen. In november maakte de Recording Academy de genomineerden voor de show in 2022 bekend: Jon Batiste is de meest genomineerde artiest met in totaal 11 knikken, gevolgd door Olivia Rodrigo, Billie Eilish, Doja Cat, Justin Bieber en HER die er allemaal acht ontvingen.

Lees “6 afhaalrestaurants van de 2022 Grammy-nominaties”, bekijk alle genomineerden en volg alle verslaggeving van Pitchfork over de Grammy’s.

By admin