Tue. May 17th, 2022


Aan alle goede dingen komt een einde, en dat geldt ook voor het bewaken van de melkweg.

Na een lange vertraging veroorzaakt door het ontslag en het opnieuw aannemen van schrijver/regisseur James Gunn, gevolgd door zijn werk aan Warner Bros’ De Suicide Squad en Vredestichter spin-off, de derde Bewakers van het Universum film is eindelijk in productie. Fans kijken uit naar het nieuwste avontuur van Star-Lord, Gamora, Drax, Rocket, Groot, Nebula en Mantis — maar misschien een beetje minder opgewonden als ze horen dat Gunn dit in wezen beschouwt als het einde van een tijdperk.

Sprekend met Deadline’s Hero Nation-podcast, maakte Gunn duidelijk dat: Guardians of the Galaxy Vol. 3 is “het einde voor ons”, wat hem en het creatieve team betreft. Hij voegde eraan toe dat het “de laatste keer was dat mensen dit team van Guardians zullen zien”. Dat zou kunnen betekenen dat er een vol. 4 op een gegeven moment met een andere groep helden, of zelfs enkele terugkerende helden met andere nieuwelingen. Maar het suggereert absoluut dat deze film de laatste versie van deze versie van het team zal zijn.

Gunn beschreef de film ook als “zo groot en donker, en anders dan wat mensen misschien verwachten.” En om te onderstrepen hoeveel dit is de bewakers finale, Gunn zei dat het zijn doel is om “mensen de afronding te geven die ze verdienen voor het verhaal.” Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik lees deze citaten en ik denk dat we naar een geliefde moeten kijken bewakers bijt in het stof in deze film.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 is gepland om te openen in theaters op 5 mei 2023. Zelfs als dat het einde is, is er nog een bezoek met de bewakers komt eraan; de Vakantiespecial Guardians of the Galaxy, ook geschreven en geregisseerd door Gunn, zal naar verwachting deze feestdagen in première gaan op Disney+.

Elke Marvel-film ooit gemaakt, gerangschikt van slechtste naar eerste

Van de Kapitein Amerika serieel naar Spider-Man: Geen weg naar huis, hebben we de hele geschiedenis van Marvel bij de films gerangschikt.By admin