Tue. May 17th, 2022


HARD Events heeft de eerste details bekend gemaakt voor de langverwachte terugkeer van HARD Summer Music Festival, dat zal plaatsvinden in het NOS Event Center in San Bernardino van 29-31 juli. De 2022-editie van HARD Summer zal uitbreiden naar drie dagen voor het eerst krijgen bezoekers een extra dag om te genieten van de multi-genrecuratie waar het festival bekend om is geworden.

In HARD Summer 2022 zal het festival steeds dieper doordringen in zijn merk van vooruitstrevende elektronische muziek en hiphop, en meer programmering besteden aan “opkomende artiesten met verschillende achtergronden en het onder de aandacht brengen van nieuwe subgenres en geluiden die aan populariteit winnen via internet en voorbij.”

De voorverkoop van HARD Summer vindt plaats van 28 januari – 31 januari, waardoor fans een beperkte kans hebben om 3-daagse passen te kopen vanaf $ 199 voor het hele festival met slechts $ 9,95 aan korting. Voorverkooppassen kunnen tijdens deze data worden gekocht op de officiële HARD Summer-website. Zelfs met de extra dag die dit jaar is toegevoegd, is HARD Summer gefocust op het bieden van een betaalbare ervaring terwijl het nog steeds de festivalopstelling van het volgende niveau levert waar het bekend om staat.

Na het succesvolle debuut in hun nieuwe en uitgebreide thuis NOS Event Center in 2021, keert HARD Summer dit jaar weer terug om het beursterrein en de racebaan van de locatie te transformeren in zijn eigen persoonlijke speeltuin. Dit omvat vijf buitenpodia, gratis waterstations, schaduwstructuren, een lagune van één hectare, verkoelende mistsystemen door de hele zaal en meer, met een focus op het comfort van de aanwezigen in het achterhoofd.

De komende maanden zal meer informatie worden bekendgemaakt over de line-up voor de editie van HARD Summer in 2022, samen met aanvullende festivaldetails.

Foto via Julian Bajsel voor Insomniac Events

By admin