Mon. May 16th, 2022


Marvel Studio’s Eeuwigen introduceerde een handvol gloednieuwe personages in het Marvel Cinematic Universe. Tijdens de scène na de aftiteling van de film werden echter nog twee personages geïntroduceerd, en regisseur/schrijver Chloé Zhao legde onlangs uit hoe ze in de film terechtkwamen.

GERELATEERD: Chloé Zhao Details Het sombere originele einde van Eternals

Voor degenen die het niet weten, tijdens de post-credits scene in Eeuwigen, Eros – gespeeld door Harry Styles – en zijn partner, Pip, kwamen opdagen op het Eternals-schip en boden hun hulp aan. De introductie van Eros in de MCU is een groot probleem, omdat hij niet alleen een andere Eeuwige is, maar ook de broer van Thanos, de Mad Titan die optrad als de overkoepelende slechterik voor het eerste decennium van MCU-films.

In een recent interview met Empire Magazine legde Zhao uit dat ze Eros altijd al in de MCU had willen brengen met de film, en in haar eigen gedachten theoretiseerde hoe Eros die op Titan gestationeerd was, niet alleen zijn eigen geest had kunnen beïnvloeden, maar ook de ook van zijn broer.

“Om een ​​lang verhaal kort te maken, met dat deprimerende einde, zou hij op een gegeven moment een van de Eeuwigen op dat schip worden”, zei Zhao, verwijzend naar het originele einde van de film die ze in gedachten had. “En dat is niet helemaal gelukt. Maar ik wilde Eros naar het MCU brengen. Dus ik bleef het maar tegen Kevin zeggen [Feige] bij elke kans die ik in de gang had, want ik hou van het idee dat Eros een andere Eeuwige is, een andere Ajak. Hij is een Eeuwige, en hij was gestationeerd op Titan – 10 van hen waren, net als de 10 Eeuwigen op aarde, ervan uitgaande dat Titan op een gegeven moment ook een gastplaneet is. Als je daarover nadenkt, welke invloed kan Eros hebben gehad op de bewoners van Titan, zoals Ajak mensen op aarde heeft beïnvloed? En hoe heeft dat Thanos beïnvloed?”

Zhao ging verder met te praten over hoe de Eeuwigen strips bieden een veel dieper, “best mooi” inzicht in de relatie tussen Eros en Thanos, en dat sprak haar aan. Ze sprak ook over zijn partner, Pip, en vergeleek het paar met Han Solo en Chewbacca uit de… Star Wars universum.

GERELATEERD: Disney+ januari 2022 Schema: films en tv-titels onthuld

“Als je naar de strips gaat, is er een behoorlijk mooie, hartverscheurende invloed die Eros op Thanos heeft gehad,” zei Zhao. “En hoeveel weet Thanos? Ik hou van hem als personage. Het maakt mijn verbeelding gek door te denken: ‘Waarom denkt Thanos op deze manier? Waarom maakt hij zich zorgen over overbevolking en de vernietiging van zijn planeet?’ Denk aan de opkomst – weet Eros ervan? Misschien als hij een adviseur is, zoals Ajak koningen en koninginnen op aarde adviseerde? Het zet mijn fantasie op gang.

“Voor mij is het achtergrondverhaal van Eros dat hij deserteerde, hij zei: ‘Ik doe dit niet meer.’ Dus hij kreeg op de een of andere manier die bol, die je in zijn hand zag, en hij rende weg en maakte van Pip de trol. Ze zijn als Han Solo en Chewie. Arishem is naar hem op zoek, en hij is gewoon een ruimteboef geweest. Dat is het karakter dat ik in mijn hoofd had. Maar ik heb nooit één keer tegen Kevin gezegd: ‘Hier is het personage. Laten we een acteur zoeken.’ Voor mij was het een pakketdeal. Het moet Harry zijn. Zo heb ik het aan Kevin gepitcht.”

By admin