Sat. May 21st, 2022


Er zijn maar zoveel verschillende manieren waarop je het kunt zien Waaghals‘s verhaal. En zowel de 2003 Waaghals film met Ben Affleck in de hoofdrol en de Netflix-serie uit 2015 met Charlie Cox in de hoofdrol vertonen veel overeenkomsten. Beide gaan over de blinde advocaat Matt Murdock, die in het geheim misdaad bestrijdt als de burgerwacht die bekend staat als Daredevil. Beide mannen hebben verhoogde krachten en zintuigen dankzij een kinderongeluk met radioactief afval. En zowel in de film als in de show staat Daredevil tegenover Hell’s Kitchen in New York City met de Kingpin (respectievelijk gespeeld door Michael Clarke Duncan en Vincent D’Onofrio).

Dus waarom wordt de ene versie van The Man Without Fear geliefd en de andere als een grap behandeld? In onze nieuwste Marvel-video proberen we erachter te komen waarom door de eerste twee afleveringen van Netflix te bekijken Waaghals en ze te vergelijken met de speelfilm. We vergelijken ook het beroemde ganggevecht van het tv-programma met de beruchte vechtpartij in de bar van Affleck’s Waaghals. Bekijk het hieronder:

Als je die video leuk vond, vergelijk de Waaghals film met de Waaghals tv-show, bekijk onze meer van onze video’s hieronder, inclusief waarom Dokter Vreemd is het meest ondergewaardeerde meesterwerk van Marvel, alle paaseieren in de Doctor Strange in het multiversum van waanzin trailer en hoe Venom zich bij de MCU zal voegen. Bovendien is er nog veel meer op het YouTube-kanaal van ScreenCrush. Zorg ervoor dat je je abonneert om al onze toekomstige afleveringen te zien. Spider-Man: Geen weg naar huis draait nu in de bioscoop. Doctor Strange in het multiversum van waanzin is gepland om te openen op 6 mei 2022.

Elke Spider-Man-film, gerangschikt van slechtste naar beste

Met grote kracht komen geweldige Spider-Man-films. (Soms.)By admin