Tue. May 17th, 2022


Als je ooit hebt willen trouwen terwijl je rockt voor je favoriete hardrockacts uit het begin van de jaren 2000, dan is dit je kans. Het inaugurele Honeymoon Rock Fest in Oklahoma City zal optreden met headliners Puddle of Mudd, Scott Stapp en Sugar Ray, naast andere bands uit die tijd.

Klinkt raar, toch? Maar we verzinnen dit niet. Volgens het persbericht van het festival: “Tussen muzikale sets kunnen stellen die een huwelijkspakket kopen in het huwelijksbootje stappen voor duizenden juichende fans, waar zoveel muzikanten enthousiast zijn om te fungeren.”

Op de een of andere manier klinkt het tegelijkertijd zeer vermakelijk en ronduit belachelijk om een ​​​​bruiloft te hebben gepleit, frontman Wes Scantlin van Puddle of Mudd, maar we kunnen niet wachten op de YouTube-clips.

Wat het festival zelf betreft, het vindt plaats van 18 tot 20 oktober in Remington Park in Oklahoma City, met driedaagse passen en dagkaarten die verkrijgbaar zijn via de officiële Honeymoon Rock Fest-website, waar u ook informatie kunt vinden over huwelijksarrangementen.

Deelnemen aan Puddle of Mudd op de rekening van vrijdag (18 maart) zijn onder andere Fuel, Eve 6, Wheatus en Aranda.

De line-up van zaterdag (19 maart) wordt aangevoerd door Scott Stapp (aangekondigd als “The Voice of Creed”), met Saliva, Saving Abel, Powerman 5000, Tantric en anderen ook op de tap voor die dag.

Op zondag (20 maart) sluit Sugar Ray het feest af na sets van Candlebox, Everclear, The Nixons, Sister Hazel en meer.

Festivalorganisator Leia Sigler zei dat Honeymoon Rock Fest “een muziekfestival is om de liefde te vieren, en dat is precies wat mensen nu nodig hebben. De wereld lijkt tegenwoordig zo verdeeld, dus dit is onze kans om mensen samen te brengen en het glas te heffen op de dingen die ons allemaal verenigen: geweldige muziek, romantiek en levenslange toewijding. Dit is een echt origineel evenement. Er is nog nooit een andere zoals deze geweest.”

Candlebox-frontman Kevin Martin voegde toe: “Candlebox is verheugd om het podium te delen met zoveel van onze oude vrienden en muzikale families ter ere van wat sommigen zouden zeggen dat het laatste geweldige tijdperk van rock ‘n’ roll is. Kan niet wachten, laat de huwelijksreis beginnen!”

Bekijk de volledige line-up van Honeymoon Rock Fest in de poster hieronder.

Huwelijksreis Rock Fest-posterBy admin