Sat. May 21st, 2022


Paul Bradshaw is een schrijver en acteur, wiens show Vertel me eerlijk is terug voor een tweede run na aanvankelijk te zijn geopend om King’s Head Theater.

Opgenomen net voor Kerstmis (vandaar enige verwarring over de vraag of de show dit jaar of volgend jaar is!) Paul praat over het stuk en de receptie toen het aanvankelijk speelde als onderdeel van King’s Head Theatre’s Queer Season. We horen ook waarom het gebruik van een voice-over in plaats van een derde acteur niet gewoon een stiekeme manier was om het betalen van een acteur weer te besparen, en we gaan nadenken over de vraag of het theaterpubliek in West-Londen een ander ras is dan het publiek in Noord-Londen.

Vertel me eerlijk, Chiswick Playhouse

15 – 26 februari

Dani is klaar met hem en al zijn onzin! Hij moet ‘opknappen en hem een ​​regenboogvlag geven die met D zwaait’. Ze heeft het allemaal gehoord – soldaten. Chef-koks. Osama (niet die). Hij heeft ze allemaal meegemaakt en ze hebben één ding gemeen: ze zijn allemaal hetero.

Hij heeft een plan:

30 dagen

GEEN DRANK

GEEN FAST FOOD

GEEN HAGGING

Maar zoals bussen…

‘Het is alsof ik een baken ben. Een of andere vrolijke vuurtoren op de merkwaardige kustlijn en deze rechte stukken loensen uit de verre zee en drijven naar me toe.’

Bradshaw’s tell me straight is een explosief toneelstuk in één bedrijf dat Hem volgt in een poging deze cyclus te doorbreken. Zal Hem eindelijk naar Dani luisteren, of constant naar binnen gezogen worden door de meest rechtse piemels?By admin