Sat. May 21st, 2022


Suzy Kohane en Sidsel Rostrup op nieuwe show Hexenhammer

Suzy en Sid richtten in 2019 hun theatergezelschap Secretariat op, slechts een paar maanden voordat de wereld in 2020 tot stilstand kwam! Hun debuutshow, Hexenhammer, zou binnenkort op het Vault Festival spelen, totdat het festival opnieuw een slachtoffer van covid werd.

Maar dat weerhield het paar er niet van tijd te vinden om met Everything Theatre te praten over waarom ze besloten een theatergezelschap op te richten en waar het bij Hexenhammer om draait.

Het interview was ook het eerste dat werd afgenomen door Lily Middleton, een van onze geweldige reviewteams.

Hexenhammer

Heinrich en Jacob zijn middeleeuwse monniken. Het zijn ook moderne incels, en soms zijn het Jordan B Peterson. Een nieuwe kwaadaardige en middeleeuwse dubbelact die vrouwenhaat en de manosfeer aanpakt.

Er zijn momenteel geen bevestigde data voor de show. Als je op de hoogte wilt blijven van aankondigingen van waar deze show zal spelen, volg dan het secretariaat op Twitter via de onderstaande link.By admin