Sat. May 21st, 2022


Meshuggah heeft het vrij goed bekend gemaakt dat ze in 2022 een nieuw album zouden uitbrengen. Dat album mag dan heel goed Immutable heten, en de onderstaande 38 seconden zouden wel eens onze eerste kennismaking met de nieuwe muziek kunnen zijn! De teaser komt van een site genaamd immutable.se, waar Redditor u/nullvoid1_618 wat speurwerk heeft gedaan om erachter te komen, is zeer waarschijnlijk verbonden met Meshuggah‘s label Atomic Fire.

Advertentie. Scroll om verder te lezen.

“Dus Meshuggah maakt nu deel uit van het sublabel Atomic Fire. Atomic Fire gebruikt het subdomein ‘atomicfire-records.com’ dat zich op IP 85.13.150.165 bevindt. Een nieuw domein ‘immutable.se’ bevindt zich ook op hetzelfde IP, geregistreerd in december 2021 . Zweeds, ‘www.im’, connecties met de website van het platenlabel. Hmmm.”

In afwachting dat dit allemaal waar is, Meshuggah plaagt een nummer of plaat genaamd Onveranderlijk die komt op 1 april uit. Meer naarmate we meer weten!

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw e-mailadres in om dagelijks op de hoogte te blijven van al onze koppen.

By admin