Mon. May 16th, 2022


Batgirl, Ivory Aquino, Alysia Yeoh, HBO Max

Na gespot te zijn op de set van de Batgirl film onlangs, Deadline heeft bevestigd dat Ivory Aquino (Als ze ons zien) is toegetreden tot de cast van het HBO Max-project.

Ivory Aquino speelt Alysia Yeoh in de Batgirl film, een transgender barman en de beste vriend van Barbara Gordon. Adil El Arbi en Bilall Fallah, de regisseurs achter Slechte jongens voor het leven, regisseren de Batgirl film die is geschreven door Roofvogels scenarioschrijver Christina Hodson. Leslie Grace speelt in Batgirl en de eerste officiële blik op haar pak werd eerder deze maand vrijgegeven. In de film zal JK Simmons ook zijn rol van commissaris Gordon opnieuw opnemen en hij zal deze keer blijkbaar een belangrijkere rol spelen.

Ik was compleet verbijsterd dat ze onlangs bij me terugkwamen en wilden dat ik weer commissaris Gordon zou worden en dat ik een belangrijkere rol zou krijgen… Ik kijk er naar uit. Ik denk dat ik op de hoorn ga om [Leslie Grace] en de regisseurs in de komende paar dagen en doen er wat voorbereidende repetities op. Ze beginnen heel snel en ik spring ergens in januari aan boord in Glasgow, wat een prachtige plek is om het te fotograferen omdat het gotisch is.

Naast Leslie Grace, JK Simmons en Ivory Aquino werd afgelopen oktober aangekondigd dat Brendan Fraser zich had aangemeld om de hoofdschurk te spelen, waarvan wordt aangenomen dat het Firefly is, een sociopathische pyromaan. Adil El Arbi en Bilall Fallah plaagden ook dat Batman zullen verschijnen in de film, maar heeft niet aangegeven welke versie van Batman dat zou zijn. Later werd bekend dat Michael Keaton de Batman in kwestie zou spelen. Voordat Batgirl, zullen we eerst Michael Keaton in zijn oude batsuit zien stappen in De flits, die naar verwachting in de bioscoop zal verschijnen november 4, 2022.

By admin