Sat. May 21st, 2022


Deze donderdag, Vredestichter arriveert op HBO Max. Als de eerste DCEU-televisieserie en de eerste spin-off van James Gunns film uit 2021 De Suicide Squad, de verwachtingen zijn hooggespannen. Gunn leidt ook de show, waarin John Cena de antiheld is. Harry Potter alumnus Freddie Stroma speelt de gestoorde held Vigilante, maar de rol was oorspronkelijk van Chris Conrad. In een nieuw interview met ScreenRant onthult Gunn waarom Vigilante halverwege de productie werd herschikt.

Toen hem werd gevraagd naar Stroma’s betrokkenheid bij het project, ging Gunn ook in op het vertrek van Conrad uit de rol. Volgens Gunn had Conrad al meer dan de helft geschoten Vredestichter‘s eerste seizoen voordat hij het project verliet vanwege creatieve meningsverschillen.

“Ja. Hij [Stroma] kwam laat binnen. We hadden al vijf-en-een-halve afleveringen opgenomen met een andere acteur, die een ongelooflijk getalenteerde man is, maar we waren op verschillende pagina’s over bepaalde dingen, en ik denk niet dat hij op de lange termijn verder wilde met de serie, ’ legt Gunn uit. “Dus we hebben Freddie erbij gehaald, vijf en een halve aflevering in, en ik heb al zijn scènes opnieuw opgenomen, en jij bent de eerste persoon die me die vraag stelde, waar ik door verrast ben. Maar ja, we hebben opnieuw geschoten. Ik regisseerde alle scènes met Vigilante in vijf en een halve aflevering.”

Gunns beslissing was een gewaagde – het heeft waarschijnlijk lang geduurd om terug te gaan en alle scènes van Vigilante opnieuw op te nemen. Maar aangezien dit de eerste DCEU-serie is, is het vooral belangrijk dat alle details kloppen. In tegenstelling tot een netwerk sitcom, Vredestichter krijgt de kans om terug te gaan en opnieuw te filmen met een nieuwe acteur in plaats van Conrad halverwege het seizoen te ruilen voor Stroma. En uit het uiterlijk van Vigilante en Peacemaker’s chemie op het scherm in deze clip achter de schermen, lijkt het erop dat Gunn de juiste keuze heeft gemaakt.

Vredestichter gaat donderdag 13 januari in première op HBO Max.

De meest gewelddadige superheldenfilms

Niet alle superheldenfilms zijn kindvriendelijk…By admin