Sat. May 21st, 2022


Janet—de tweedelige, carrière-omspannende documentaire over Janet Jackson—beleeft zijn televisiepremière op 28 januari. Lifetime en A&E maakten het nieuws vandaag bekend op hun sociale media rekeningen, waar ze een nieuwe trailer van drie minuten voor de film deelden. De clip bevat interviewsegmenten met Missy Elliott, Mariah Carey, Q-Tip, Janelle Monae, Teyana Taylor, Tyler Perry en anderen. Bekijk de volledige trailer hier.

De releasedatum voor deel één van Janet arriveert op de 40e verjaardag van Jackson’s titelloze debuutalbum uit 1982. Lifetime en A&E kondigden de film afgelopen najaar aan, samen met een korte teaser. De vier uur durende documentaire is al vijf jaar in de maak en bevat nooit eerder vertoonde beelden van Jackson’s professionele en persoonlijke leven, evenals beelden van Jackson die de ‘kledingkaststoring’ van de Super Bowl in 2004 bespreekt, haar relatie met haar overleden vrouw. broer Michael, en meer. Jackson uitvoerend geproduceerd Janet naast haar broer Randy Jackson. De film werd geregisseerd door Ben Hirsch.

Afgelopen november werden FX en Hulu uitgezonden a New York Times presenteert documentaire getiteld Storing: The Dressing Down van Janet Jackson. De film concentreerde zich op de controverse over de controverse over de Super Bowl XXXVIII-show van Jackson en Justin Timberlake in 2004. In maart vorig jaar werd een selectie van het werk van Jackson gearchiveerd in de Library of Congress.

Lees Pitchfork’s functie “Revisiting” Poëtische gerechtigheid, een coming-of-age-moment voor Janet Jackson.”By admin