Tue. May 17th, 2022Jason Isbell is gedwongen zeven tourdata te herschikken nadat hij een doorbraak had gekregen met een COVID-19-infectie. Zijn shows op 11 en 12 januari in Asheville, North Carolina zijn geannuleerd, terwijl de komende concerten in Louisville, Kentucky, Columbus, Ohio, Wilkes-Barre, Pennsylvania en Wilmington, North Carolina worden uitgesteld.

In een Twitter-thread zei Isbell dat hij “zich goed voelde”, terwijl hij “Lotta sinusdrainage-achtige dingen, krassend in mijn keel en wat spierpijn maar geen hoest- of ademhalingsproblemen” ervoer. De 42-jarige songwriter voegde eraan toe dat hij er “opgejaagd en erg dankbaar voor is.”

Restituties worden aangeboden op het moment van aankoop en de tour van Isbell wordt zoals gepland hervat op 21 januari in Charlotte, North Carolina. In een poging om de verspreiding van COVID-19 in te dammen, eist Isbell een vaccinatiebewijs voor al zijn shows, en is hij eerder gestopt met festivals en heeft hij zijn shows van locaties gehaald vanwege hun vaccinatiebeleid. Je kunt hier je tickets halen.

Vorig jaar lieten Isbell en zijn band de 400 Unit vallen Georgië Blauw, een liefdadigheidscoveralbum dat viert dat Georgië blauw stemde bij de verkiezingen van 2020, en in 2020 brachten ze uit Reünies, een van de beste albums van het jaar.By admin