Mon. May 16th, 2022


Toen Dwayne Johnson het aanbod van Vin Diesel om te helpen bij het sluiten van de… Snel & Furieus franchise met een terugkeer in de komende Fast & Furious 10 — die naar verwachting een tweedelige film zal zijn – hij liet een vreselijk grote Under Armour-basislaag achter om te vullen. Er zijn niet veel acteurs met het volume, de actie-ervaring en het charisma om dezelfde soort rollen te spelen als de Rock; daarom is hij een van de best betaalde filmsterren ter wereld.

Maar de Snel producenten denken duidelijk dat ze iemand hebben gevonden met vergelijkbare vaardigheden die ze aan de cast kunnen toevoegen. thij Hollywood Reporter beweert Jason Momoa, hij van de Waterman en Duin franchises, is “in gesprek” om mee te spelen in Fast & Furious 10. Op dit moment hebben ze echter geen informatie over de plot van de film, wie Momoa zou spelen, of zelfs of hij een bondgenoot of aartsvijand wordt van Diesel’s Dominic Toretto. (THR zegt dat het script “nog steeds in uitvoering is” en dat het “onduidelijk is of Momoa’s rol protagonistisch of antagonistisch van aard is, of misschien zelfs beide.”)

Na het vertrek van Johnson uit Snel & Furieus na een ruzie met Diesel bracht de serie John Cena voor wat nieuw bloed F9. Net als Johnson is hij een voormalige WWE-worstelaar die filmster is geworden en die zowel actie als komedie aankan; in F9 hij speelde Dom’s eerder genoemde broer Jakob. F9 dingen zo achtergelaten dat Jakob er weer in kon komen Snel 10, en vermoedelijk zal hij dat nog steeds doen – maar Momoa voegt nog een andere charmante, stevige actiekerel toe aan de mix. In een franchise zoals Snel & Furieus, daar kun je niet teveel van hebben.

Fast & Furious 10 is momenteel gepland om te openen in de bioscoop op 9 mei 2023, met Snel 11 volgend jaar. Momoa’s Waterman het vervolg moet in december 2022 in de bioscoop verschijnen.

De meest invloedrijke films van de 21e eeuwBy admin