Tue. May 17th, 2022


Bovennatuurlijk, Jensen Ackles, einde

SPOILERS voor Bovennatuurlijk. Na zoveel jaren op monsters, geesten, vampiers, demonen en zelfs God zelf te hebben gejaagd, is het moeilijk voor te stellen dat Supernatural een einde zou hebben gemaakt dat iedereen tevreden zou hebben gesteld. Blijkt dat zelfs Dean Winchester zelf geen fan was … in ieder geval in het begin.

het einde van Bovennatuurlijk vond Dean Winchester stervende terwijl hij aan het werk was en Sam leefde zijn leven voordat hij stierf als een oude man en herenigd met zijn broer in de hemel. Jensen Ackles sprak onlangs op Inside of You met Michael Rosenbaum over zijn eerste reactie op de… Bovennatuurlijk einde.

Ik denk niet dat er een verkeerde mening over bestaat, ik denk dat de mensen die er problemen mee hadden worden gevalideerd en de mensen die ervan genoten worden gevalideerd. Ik was in beide kampen, ik bracht tijd door in beide kampen. Dit is geen geheim, de allereerste keer dat we ooit hadden gehoord wat er aan het einde van het seizoen ging gebeuren, vlogen Jared en ik naar LA en we gingen naar de schrijverskamer voordat het seizoen begon en we gingen allemaal zitten en ze vertelde ons in wezen hoe ze de show wilden afronden, wat de eerste keer was in de geschiedenis van bovennatuurlijke zaken die ooit was gebeurd. Mijn eerste reactie was: ‘Dit vind ik niet leuk.’ ik niet [say it right out], Ik probeerde respectvol te zijn, dus ik zei: ‘Hmm, oké.’

Nadat hij had geprobeerd te slapen met het idee dat Dean zou sterven, kon Jensen Ackles er geen vrede mee hebben. “Om de een of andere reden dacht ik altijd dat als iemand zou gaan, het Sam zou zijn,“Ackles legde uit, “als een soort martelaar en Dean zou dan de rest van zijn leven een beetje strompelen, rouwend om zijn broer en de rest van zijn familie en het zou een triest bestaan ​​zijn, maar zo zou het gebeuren, of wij zouden allebei gaan, als een soort Butch en Sundance.De vrouw van Ackles stelde toen voor om contact op te nemen met de maker van de serie, Eric Kripke (die na het vijfde seizoen was vertrokken) voor begeleiding. “Dus stuurde hij me uiteindelijk deze ongelooflijk goed geschreven e-mail waarin hij uitlegde waarom hij dit een geweldig einde vond en het zette de zaken voor mij in perspectief en vanaf dat moment was ik aan boord,‘ zei Ackles. “Ik weet zeker dat ik dat had kunnen doen, ik weet zeker dat ik Bob had kunnen bellen of Andrew had kunnen bellen, die destijds showrunner was, en waarschijnlijk een soortgelijk gesprek had gehad, maar ik wilde gewoon iemand vanuit het perspectief van een buitenstaander, een ander gezichtspunt, om me te helpen dat te verwerken.” Wat vond je van de Bovennatuurlijk einde?

By admin