Tue. May 17th, 2022


Kanye West, de rapper die wettelijk bekend staat als Ye, heeft een nieuwe videoclip gedeeld. Het is een visuele voor hem Donda lied “Heaven and Hell” – een donkere visual van gemaskerde individuen en de werveling van zwevende lichamen tussen de wolken. De video, die ook dient als een Yeezy Gap-advertentie, werd vanavond uitgezonden op ESPN tijdens de NCAA-voetbalkampioenschapswedstrijd. Bekijk het hieronder.

Eerder vandaag brachten Ye en Netflix een nieuwe trailer en een releasedatum uit voor Jeen-Yuhs, een driedelige documentaire die op 10 februari in de bioscoop verschijnt voordat hij op 16 februari op Netflix verschijnt. Ye sloot het jaar af door publiekelijk zijn ruzie met Drake te pletten tijdens het livestreamed Free Larry Hoover-concert.

Bezoek opnieuw “Elke gastoptreden op Kanye West’s rangschikken” Donda Van slechtst naar beste’ op het veld.

Inhoud

Deze inhoud kan ook worden bekeken op de site waarvan deze afkomstig is.

By admin