Tue. May 17th, 2022Nog een dag, weer een moord voor rechercheur Terry Seattle (Will Arnett), maar als het gaat om het oplossen van de misdaden in Netflix’ Murderville, vertrouwt hij op gastdetectives in opleiding. De vangst? Hij heeft een script en zij niet. Zoals de nieuwe trailer onthult, leidt deze informatie-asymmetrie tot enkele kleverige situaties.

De semi-geïmproviseerde gelimiteerde serie is gebaseerd op BBC3’s Moord in Successville, en buigt op Netflix op 3 februari. De eerste run omvat zes afleveringen, elk met een onwetende gastster: Schitt’s Creek‘s Annie Murphy; nachtelijke legende Conan O’Brien; komedie veteraan Ken Jeong; Siliconen vallei ster Kumail Nanjiani; voormalige NFL running back Marshawn Lynch; en Emmy-winnaar Sharon Stone. Er is ook een kleine terugkerende cast bestaande uit Haneefah Wood als Chief Rhonda Jenkins-Seattle, Lilan Bowden als Medical Examiner Amber Kang en Phillip Smithey als detective Darren ‘Daz’ Phillips.

In de nieuwe trailer is rechercheur Seattle blij om zijn mede-rechercheurs op te hangen om te drogen, hen terloops voor te stellen als iemand met een ‘dik Duits accent’ en hen undercover in situaties te sturen waar ze hun eigen naam niet eens kennen. Nanjiani wordt berispt omdat hij niet op tijd naar adem snakte, terwijl Jeong de opdracht krijgt om te gaan liggen en de dood van het slachtoffer na te leven. Misschien komt het grappigste moment in de preview wanneer O’Brien probeert een aantal zeer trage instructies bij te houden via een headset. Aan het einde van elke aflevering wordt de gastster gevraagd wie het heeft gedaan, en alleen de slimste detectives krijgen het juiste antwoord. Bekijk de trailer hieronder.

Arnett rijdt nog steeds hoog door zijn rol als held van BoJack Horseman, die in februari 2020 na zes seizoenen eindigde. Hij deed ook een beurt als de Ghost Host op Muppets Haunted Mansion, en fungeert als uitvoerend producent op een Gedraaid metaal TV series.By admin