Sat. May 21st, 2022


Het volgende bericht bevat SPOILERS voor Spider-Man: No Way Home. Maar je hebt het inmiddels wel gezien, toch?

Spider-Man: Geen weg naar huis deed het onmogelijke (of in ieder geval het vaak ontkende door verschillende acteurs) en bracht Tobey Maguire en Andrew Garfield terug als de eerste en tweede Peter Parkers van films voor een eeuwenlang live-action Spider-Man-team. Helaas voegden hun ondersteunende casts zich niet bij hen in de film. Er was geen terugkerende Mary Janes, geen Gwen Stacys, geen eerdere versies van tante May, en de enige J. Jonah Jameson om over te spreken was de nieuwe kale gespeeld door JK Simmons.

Ten minste één van de acteurs die niet terug was uitgenodigd voor Geen weg naar huis zegt dat ze geïnteresseerd zou zijn om terug te keren in een toekomstige film als het ongelooflijke succes van Geen weg naar huis inspireert Sony en Marvel om, zoals, Spider Man: Niet een andere weg naar huis De volgende. Kirsten Dunst, de Mary Jane Watson van Sam Raimi’s Spider Man franchise verteld Mensen ze zou absoluut geïnteresseerd zijn om de rol in de toekomst opnieuw te spelen.

“Natuurlijk zou ik dat doen. Natuurlijk,” zei ze. “Ik ben daar een paar keer naar gevraagd. Dat is een goed idee. Dat was een groot deel van mijn carrière en mijn leven.” (Dunst onthulde ook dat – naar adem snakken! — ze is een van de weinige mensen die het niet echt heeft gezien Geen weg naar huis toch, hoewel ze zei dat ze van plan was om het uiteindelijk met haar zoon te bekijken.)

Zelfs met Spider-Man: Geen weg naar huis‘s enorme kassawinsten, denk ik nog steeds dat de kans op een nieuwe live-action Spider-Verse-film erg klein is. Maar een optreden van Kirsten Dunst als Mary Jane in een van de komende Into the Spider-Verse vervolg? Dat zou fantastisch zijn. Spider-Man: Geen weg naar huis draait nu in de bioscoop.

Elke Spider-Man-film, gerangschikt van slechtste naar beste

Met grote kracht komen geweldige Spider-Man-films. (Soms.)By admin