Mon. May 16th, 2022


Schepper zal deze zomer een nieuw album uitbrengen, aldus gitarist en zanger Mille Petrozza. Het nieuwe album is opgenomen in Hansa Tonstudio met producer Arthur Rizk (primitieve mens, Sluipende dood, enz.), en binnenkort zou er een nieuwe single moeten verschijnen. Het record wordt hun eerste met ex-Drakenkracht bassist Frédéric Leclercq, die in 2019 bij de band kwam en tot nu toe alleen op de single “666 – World Divided” heeft gespeeld.

Advertentie. Scroll om verder te lezen.

“Ok 2021, je bent bijna geschiedenis.

“Het was goed om een ​​paar shows te spelen en een nieuw album op te nemen. Al met al was het een geweldig jaar en hopelijk zie ik velen van jullie in 2022. Album komt in de zomer, nieuwe single BINNENKORT! Blijf gezond en veilig en eet je groenten. GELUKKIG NIEUWJAAR!”

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw e-mailadres in om dagelijks op de hoogte te blijven van al onze koppen.

By admin