Mon. May 16th, 2022Willie Nelson staat bekend om zijn liefde voor groen. Nu, met de nieuwe Chia Pet, wordt hij het.

Verkrijgbaar waar die ene tante kerstcadeaus koopt, Chia Pet’s nieuwste nieuwigheidsplanter toont de roodharige vreemdeling in volle bloei. Hoewel alleen de weelderige lokken met kleur worden geleverd, zijn de ogen gewoon voelen rood, met een vage glinstering die suggereert dat deze Chia Pet het naar zijn zin heeft.

De toestellen worden aanbevolen door niemand minder dan alt-country icoon Margo Price. “Hou zo veel van de mijne!” schreef ze op Instagram. “Het enige dat het beter zou maken, is als het met cannabiszaden zou komen.” Helaas, het wordt geleverd met gewone oude chiazaden. Voor een minder conventionele ervaring moet je misschien Willie’s Reserve bezoeken, waar Nelson zelf de belangrijkste tester is. Maar als je gewoon je kerstinkopen voor 2022 vroeg wilt stoppen, bekijk dan zeker de aankondigingspost hieronder.

Vorig jaar deelde de 88-jarige legende Zo is het leven, een verzameling covers van Frank Sinatra, evenals De familie Nelson, zijn 95e (!) studioalbum.By admin