Sat. May 21st, 2022


Twee nieuwe afbeeldingen van het derde seizoen van de komende Amazon-serie de jongens werden uitgebracht, met zowel Jensen Ackles als de “super” Soldier Boy, en Jack Quaid en Karl Urban als respectievelijk Hughie en Billy Butcher.

GERELATEERD: The Boys Seizoen 3 Releasedatum Geopenbaard in First Look Video

De nieuwste foto’s laten een kijkje achter de schermen zien van Ackles als de superheld Soldier Boy, te midden van wat lijkt op een soort camping. De tweede foto toont Karl Urban en Jack Quaid die poseren op de achterkant van een auto, terwijl Quaid de aanstaande releasedatum van 3 juni 2022 voor het derde seizoen van de serie promoot.

In de Amazon Studios-serie spelen Jack Quaid, Laz Alonso, Tomer Capon, Karen Fukuhara en Karl Urban samen met Erin Moriarty, Antony Starr, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Chace Crawford en Nathan Mitchell. Claudia Doumit en Colby Minifie zijn beide tot serie-stamgasten voor seizoen 3 verhoogd en krijgen gezelschap van Bovennatuurlijke Jensen Ackles als de beruchte Soldier Boy en Katia Winter als Little Nina.

Miles Gaston Villaneuva (Law & Order True Crime) als Supersonic, Sean Patrick Flanery (The Boondock Saints) als Buskruit, Nick Wechsler (Wraak) als Blue Hawk en Laurie Holden (De levende doden) als Crimson Gravin.

GERELATEERD: The Boys Spin-Off: Details onthuld over de komende Supe College-serie

De serie, gebaseerd op de stripserie gemaakt door Garth Ennis en Darick Robertson, is gemaakt door Evan Goldberg en Seth Rogen, die verantwoordelijk zijn voor een andere subversieve, op stripboeken geïnspireerde serie, AMC’s Prediker, en Bovennatuurlijk bedenker Eric Kripke.

Seizoen 1 en Seizoen 2 zijn beschikbaar voor streaming op Amazon Prime Video.By admin