Tue. May 17th, 2022


Legendarische zanger Gehaktbrood (Michael Lee Aday), verantwoordelijk voor klassieke albums zoals Vleermuis uit de hel, is op 74-jarige leeftijd overleden. Er is nog geen doodsoorzaak bekend gemaakt. We wensen zijn familie en vrienden veel sterkte in deze tijd.

Advertentie. Scroll om verder te lezen.

“Onze harten zijn gebroken om aan te kondigen dat de onvergelijkbare Gehaktbrood stierf vanavond omringd door zijn vrouw Deborah, dochters Parel en Amanda en goede vrienden.

“Zijn geweldige carrière omvatte zes decennia waarin hij meer dan 100 miljoen albums wereldwijd verkocht en speelde in meer dan 65 films, waaronder: Vechtclub, Focus, Rocky Horror Picture Show en Wayne’s wereld.

Vleermuis uit de hel blijft een van de top 10 verkochte albums aller tijden.

“We weten hoeveel hij voor zo velen van jullie betekende en we waarderen echt alle liefde en steun terwijl we door deze tijd van verdriet gaan bij het verliezen van zo’n inspirerende artiest en mooie man. We danken je voor je begrip voor onze behoefte aan privacy op dit moment.

Advertentie. Scroll om verder te lezen.

“Van zijn hart tot je ziel… stop nooit met rocken!”

Gehaktbrood‘s Vleermuis uit de hel trilogy heeft wereldwijd meer dan 65 miljoen exemplaren verkocht en is een van de best verkopende artiesten in elk genre aller tijden met meer dan 80 miljoen verkopen op zijn naam.

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw e-mailadres in om dagelijks op de hoogte te blijven van al onze koppen.

By admin