Mon. May 16th, 2022


Actrice Leslie Grace debuteerde zojuist met de eerste blik op haar versie van Batgirl uit haar aankomende solo HBO Max-film. Grace plaatste op haar Instagram een ​​​​foto van zichzelf in kostuum met een bijschrift dat de . citeerde Batgirl: Year One stripboek: “Ik gebruik hun verwachtingen tegen hen. Dat zal hun zwakte zijn. Niet van mij. Laat ze me allemaal onderschatten… En als ze niet meer op hun hoede zijn en hun trots stijgt, laat me ze dan een schop onder hun kont geven.’

Grace’s Batgirl-kostuum lijkt sterk op de versie die voor het eerst werd geïntroduceerd op de pagina’s van DC Comics in 2014, waarbij haar typische Spandex-look werd vervangen door meer een leren motorjas en -broek. Het werd ontworpen voor de strips door kunstenaar Cameron Stewart. Alles, van de stijl van het masker tot de kleuren, tot de tweekleurige cape, is gebaseerd op die versie van het personage.

Het paarse en gele Batgirl-kleurenschema verwijst ook naar de versie van het personage dat in de jaren zestig door Yvonne Craig werd gespeeld Batman televisie serie. De Batgirl: Year One serie Grace geciteerd werd gepubliceerd in 2003, en werd geschreven door Scott Beatty en Chuck Dixon met kunst door Marcos Martin. Zoals de titel al doet vermoeden, volgt Barbara Gordon die haar eerste stappen zet om een ​​gemaskerde misdaadbestrijder te worden.

Naast Grace, de cast van Batgirl omvat JK Simmons als commissaris Gordon, Brendan Fraser als de superschurk Firefly en Michael Keaton als Bruce Wayne, die zijn rol van De flits en natuurlijk de twee eerdere Batman-films daarvoor.

Batgirl zal naar verwachting later in 2022 in première gaan op HBO Max.

Elke DC Comics-film, gerangschikt van slechtste naar beste

Van Superman en de Mol Men naar De Suicide Squad, hebben we elke film gerangschikt op basis van DC-strips.By admin