Sat. May 21st, 2022


batgirl film outfit

Batgirl, HBO Max’s big-budget deelname aan de DCEU, onlangs begonnen met filmen, en ster Leslie Grace heeft onze allereerste blik op het grote scherm van het iconische personage onthuld via sociale media. Het is een mooie gelikte opname van de Batgirl filmoutfit die fans moet bevallen.

Zoals eerder onthuld, is deze versie van het personage gebaseerd op DC’s New 52-run, en inderdaad lijkt de outfit van de pagina’s van de strip geplukt. Grace voegde ook een coole quote toe die knipoogt naar de kleine gestalte van de actrice, die ze ongetwijfeld zal gebruiken tegen de belangrijkste slechterik Firefly (gespeeld door Brendan Fraser) in Adil El Arbi en Bilall Fallah’s (Slechte jongens voor het leven) film.

“Ik gebruik hun verwachtingen tegen hen. Dat zal hun zwakte zijn. Niet van mij. Laat ze me allemaal onderschatten…

En als ze niet meer op hun hoede zijn en hun trots toeneemt, laat me ze dan een schop onder de kont geven.”
– Batgirl, jaar één

Batgirl niemand minder dan Michael Keaton als The Dark Knight, met JK Simmons in zijn rol als commissaris Gordon, die natuurlijk de vader van Batgirl is. Batgirl zal ergens later dit jaar uitkomen op HBO Max, maar dit lijkt de grootste film van de streamer tot nu toe te zijn, met spraakmakende regisseurs in El Arbi en Fallah en een krachtige ondersteunende cast. Ik bedoel, ze hebben Michael Keaton daar als Batman! Best cool, Christina Hodson, die ook schreef Roofvogels en de komende De flits, schreef het scenario.

Hou je van de Batgirl film outfit? Laat het ons weten in de comments!By admin