Mon. May 16th, 2022Zelfs in deze turbulente wereld, waar schijnbaar elke maand een nieuwe crisis met zich meebrengt, blijft tenminste één ding consistent: de pure minachting van de gebroeders Gallagher voor elkaar. Op nieuwjaarsdag bracht Noel Gallagher een demo uit voor een nieuw nummer genaamd “Trying to Find a World That’s Been and Gone: Part 1”, waarin hij verlangend zingt: “You give me the will to carry on/ In a place where Ik behoor/ Terwijl we proberen een wereld te vinden die is geweest en verdwenen.

Als reactie tweette Liam rechtstreeks naar zijn broer door te schrijven: “Miserable ass cheer up you miljardair.”

Volgens Noel komt “Trying to Find a Word…” van zijn volgende album als Noel Gallagher’s High Flying Birds, dat “ik ongeveer 10 dagen geleden klaar was met schrijven/demo’s maken”. Het wordt het vierde soloalbum van de band tot nu toe en de opvolger van Wie heeft de maan gebouwd?

Liam heeft ook zijn eigen nieuwe solo-album op komst, maar verwacht geen enkele recensie van Noel: “Ik luister niet naar de albums, omdat ik zijn stem niet kan uitstaan”, zei Liam eerder over zijn vervreemde materiaal van de broer.By admin