Tue. May 17th, 2022


Machinegeweer Kelly en Megan Fox eerder deze week verloofd, met Vos het breken van het nieuws op haar Instagram. De aankondiging is zoet genoeg tot het einde, waar ze bij het “elkaars bloed drinken”-gedeelte komt. Omdat blijkbaar een verlovingsring niet genoeg was om de verloving te herdenken?

Advertentie. Scroll om verder te lezen.

Zoals te verwachten is, zijn er veel reacties op de Instagram-post met het effect van “wat heb ik verdomme net gelezen.” Wat … is gerechtvaardigd.

“In juli 2020 zaten we onder deze banyanboom. We vroegen om magie. We waren ons niet bewust van de pijn die we samen zouden ondergaan in zo’n korte, hectische periode. Onbewust van het werk en de offers die de relatie van ons zou vergen, maar bedwelmd door de liefde. En het karma.’

“Op de een of andere manier, anderhalf jaar later, nadat ik samen door de hel had gelopen en meer had gelachen dan ik ooit voor mogelijk had gehouden, vroeg hij me met hem te trouwen,” vervolgde ze. “En net als in elk leven voor dit, en zoals in elk leven dat erop zal volgen, zei ik ja … en toen dronken we elkaars bloed. 1.11.22 ✨.”

Twitter heeft ook een velddag met de aankondiging omdat het Twitter is en dat is het natuurlijk ook. Hoewel de takes zijn verdomd grappig.

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw e-mailadres in om dagelijks op de hoogte te blijven van al onze koppen.By admin