Tue. May 17th, 2022


in 2017, Kingsman Regisseur Matthew Vaughn zou volgens geruchten de beste keuze zijn voor het regisseren van een Man van staal vervolg. Hoewel dat uiteindelijk nooit is gebeurd, weet de regisseur nog precies hoe hij een Superman-film wilde benaderen.

GERELATEERD: Henry Cavill Nog steeds ‘Keen to Flesh Out’ Superman als een held

In een gesprek met TheWrap onthulde Vaughn dat hij in feite een Superman-film had gepitcht voorafgaand aan de release van Man van staal en dat zijn idee voor een film kleurrijker en leuker was dan waar de studio uiteindelijk mee begon.

“Ik was wanhopig om een ​​Superman-film te maken. Wanhopig,’ zei Vaughn. “Ik heb een grote Superman-film gepitcht voordat ze maakten” Man van staal. Ik ben net gaan werken met Henry Cavill, wat heerlijk was, op Argylle en hij is er ongelooflijk in. Ik denk nog steeds dat er ruimte is voor een nieuwe Superman-film, maar dan wel een echte Superman-film. Een kleurrijke, leuke Superman-film. Geen donkere.”

Terwijl Vaughn dat wel opmerkte… Man van staal was “een geweldige Superman-film”, merkte hij op dat hij dacht dat het een vergissing was om het op te volgen Man van staal met Batman v Superman: Dawn of Justice.

“Ik dacht gewoon dat het een vergissing was om de Batman-sfeer in de Superman-wereld te plaatsen,” zei Vaughn. “Ik denk gewoon dat ze twee aparte zijn – ze zijn gewoon op geen enkele manier te relateren, in mijn gedachten. Het moet leuk zijn. Ik bedoel, kijk, De donkere ridder was duidelijk anders, en het was logisch en het was briljant, als film en als strip. Maar Superman was altijd… Ik hield van de [Richard] Geven Superman film, en ik denk Wonder Woman werkte omdat, denk ik, Wonder Woman was eigenlijk opnieuw aan het maken [Donner’s] Superman op een vreemde manier. Ja, ik hou van Superman.”

GERELATEERD: Waarom is WB/DC gefixeerd op het uitkrabben van Henry Cavill van de DCEU?

Hoewel het onbekend is of Vaughn ooit de kans zal krijgen om een ​​Superman-film te regisseren, is het duidelijk dat de regisseur veel respect heeft voor het personage, en met sommige fans die schreeuwen om meer luchtige stripfilms van DC, is het niet onmogelijk dat hij’ Ik krijg de kans om er in de toekomst een te regisseren.

By admin