Tue. May 17th, 2022Miley’s oudejaarsfeestje was een feest in de VS voor iedereen behalve de leidinggevenden bij NBC. Voordat de klok middernacht sloeg op Miley Cyrus’ NYE bash met Pete Davidson, ondervond de popzanger een garderobestoring.

Terwijl ze “Party in the USA” uitvoerde tijdens de NBC-uitzending, werd Cyrus gezien terwijl ze zich op haar zilveren topje klemde. Nadat ze haar rug naar de camera had gekeerd en haar borst met haar handen had bedekt, liep Cyrus backstage en pakte een rode overjas. “Iedereen kijkt nu zeker naar me”, grapte Cyrus, met een knipoog naar de tekst van het nummer uit 2009. “Ik heb nog steeds de meeste kleren aan die ik ooit op het podium heb gedragen”, voegde ze eraan toe.

“Miley Cyrus die door een kledingkaststoring speelt en terugkomt om het refrein van ‘Party in the USA’ te zingen, is een goed begin van 2022,” getweet Het Detroit Nieuws filmcriticus Adam Graham. “Man, als we allemaal onze tegenslagen net zo koel behandelen als Miley die kleerkaststoring heeft aangepakt, zou het misschien een fatsoenlijk jaar worden,” toegevoegd MLB.com-redacteur Matthew Leach.

Miley’s oudejaarsfeestje, mede-georganiseerd door Davidson, zag ook hoe Cyrus covers speelde van Blondie’s “Heart of Glass”, Dolly Parton’s “Jolene” met zus Noah Cyrus, Will Smiths “Miami” met Davidson en “The Story” met Brandi Carlile. Bekijk hieronder beelden van de festiviteiten van de avond.By admin