Sat. May 21st, 2022


Maan Ridder en Het is alleen het einde van de wereld ster Gaspard Ulliel is overleden op 37-jarige leeftijd. De dood van de Franse acteur komt na een ski-ongeluk in de Alpen dat plaatsvond, volgens Agence France-Presse en de familie van de acteur.

Gaspard, die ook het gezicht was van de geur Bleu de Chanel, speelde een jonge Hannibal Lecter in Hannibal Rising en werd zwaar geprezen voor zijn afbeelding van Yves Saint Laurent in 2014’s Saint Laurent. Sindsdien speelde hij in Het is alleen het einde van de wereld (die hem de César Award voor Beste Acteur opleverde), Eva, en Sibyl. De Franse acteur gaat Anton Mogart/Midnight Man spelen in de Disney+ serie Maan Ridder, dat zijn debuut zal maken op 30 maart 2022.

ComingSoon betuigt in deze tijd zijn condoleances aan de familie en vrienden van Gaspard.By admin