Sat. May 21st, 2022


Aankomende Marvel-film van Sony Pictures Morbius zal later deze maand op 28 januari niet meer in de bioscoop verschijnen omdat de superheldenfilm opnieuw is uitgesteld.

Vanwege de golf van COVID-19-gevallen vanwege de Omicron-variant, is de film verschoven naar april. De door Jared Leto geleide film komt nu uit op 1 april, waar hij het opneemt tegen De aannemer en Paaszondag. In april is ook de release van Sonic de egel 2 slechts een week later, plus een aantal opmerkelijke films zoals Fantastic Beasts: The Secrets of Perkamentus, de Noorman, en Het ondraaglijke gewicht van enorm talent.

GERELATEERD: Morbius-regisseur bevestigt schijnbaar de verschijning van gif in lang uitgestelde foto

“Een van Marvel’s meest meeslepende en conflictueuze personages komt naar het grote scherm als Jared Leto verandert in de raadselachtige antiheld Michael Morbius”, luidt de synopsis. “Gevaarlijk ziek met een zeldzame bloedziekte en vastbesloten om anderen te redden die hetzelfde lot ondergaan, waagt Dr. Morbius een wanhopige gok. Hoewel het in eerste instantie een radicaal succes lijkt, komt er een duisternis in hem los. Zal het goede het kwade overheersen – of zal Morbius bezwijken voor zijn mysterieuze nieuwe driften?

Koop hier een exemplaar van de Morbius-strips.

Gebaseerd op het personage gecreëerd door schrijver Roy Thomas en kunstenaar Gil Kane in 1971, Morbius ziet de introductie van Jared Leto als Marvel’s antiheld Morbius the Living Vampire. Bij hem voegen Matt Smith (Doctor who) als Loxias Crown, Adria Arjona (Goede voortekenen) als Martine Bancroft, Jared Harris (De kroon) als mentor van Morbius, en Tyrese Gibson (Fast and the Furious) als FBI-agent.

GERELATEERD: Kraven the Hunter: Aaron Taylor-Johnson speelt Spider-Man Villain in Solo Film

Morbius wordt geregisseerd door Daniel Espinosa (Veilig huis) naar een script van Burk Sharpless en Matt Sazama. Het wordt geproduceerd door Avi Arad, Matt Tolmach en Lucas Foster.

By admin