Mon. May 16th, 2022


NBC viert later deze maand het leven van iconische actrice Betty White, zoals het bedrijf aankondigde dat het zal uitzenden Viering van Betty White: America’s Golden Girl op 31 januari 2022.

GERELATEERD: Betty White’s erfenis vieren | 5 geweldige rollen naast The Golden Girls

De special van een uur gaat in première om 22.00 uur ET en kan de volgende dag op Peacock worden gestreamd. De special zal eerbetuigingen bevatten van verschillende beroemdheden en vrienden van White, die helaas op 31 december 2021 zijn overleden na een beroerte. NBC heeft ook gezegd dat de special clips uit de hele carrière van White zal uitzenden.

White is het meest bekend om haar acteerwerk, want ze had doorbraakrollen in de jaren 70 en 80. Ze speelde Sue Ann Nivens op De Mary Tyler Moore-show van 1973 tot 1977 en speelde toen in De gouden meisjes als Rose Nylund van 1985 tot 1992. White bleef zelfs in haar latere jaren actief toen ze speelde in TV Land’s Heet in Cleveland van 2010 tot en met 2015.

GERELATEERD: Betty White sterft, The Golden Girls Star was 99

White begon haar carrière in de jaren dertig toen ze nog maar acht jaar oud was. Ze werd de eerste vrouw die een sitcom produceerde (Het leven in Elizabeth) en was een nietje op panelen van spelshows. Haar televisiecarrière omvat meer dan negen decennia, wat haar een Guinness World Record opleverde. Ze heeft tijdens haar carrière acht Emmy-awards ontvangen, drie American Comedy Awards en een Grammy Award.

By admin