Mon. May 16th, 2022


NBC heeft groen licht gegeven voor de Kwantumsprong vervolgpiloot met originele ster Scott Bakula, die Dr. Sam Beckett speelde, mogelijk betrokken bij het project, hoewel niets vaststaat, volgens The Hollywood Reporter.

GERELATEERD: This Is Us Mimi neemt ons mee naar de laatste eerste dag van de cast op de set

De synopsis voor de vervolgpilot luidt: “Het is 30 jaar geleden dat Dr. Sam Beckett (Scott Bakula) in de Quantum Leap-versneller stapte en verdween. Nu is er een nieuw team samengesteld om het project opnieuw op te starten in de hoop de mysteries achter de machine en de man die hem heeft gemaakt te begrijpen.”

De originele sci-fi drama-avonturenserie, met ook Dean Stockwell in de hoofdrol, liep van 1989 tot 1993 en won zes Emmy Awards en twee Golden Globes.

De outlet merkt op dat Bakula afgelopen september had geplaagd dat er gesprekken waren geweest over een opwekking en zei: “Er zijn op dit moment zeer belangrijke gesprekken over gaande. Ik weet niet wat het zou zijn. Ik weet niet wie het zou hebben. De rechten waren jarenlang een puinhoop. Ik weet niet of ze nu al opgelost zijn. Dat is altijd de grootste complicatie geweest.”

GERELATEERD: NBC bestelt Family Comedy-serie met in de hoofdrol George en Mayan Lopez

Maker Don Bellisario zal de pilot voor het vervolg produceren met Steven Lilien en Bryan Wynbrandt (Gotham) die als showrunners dienen. Deborah Pratt en Martin Gero zullen ook uitvoerend produceren. Het project wordt geproduceerd door Universal Television.

By admin