Mon. May 16th, 2022


niet in kaart gebracht gaat volgende maand naar de bioscoop en Sony heeft een uitgebreide clip gedeeld om ons op te peppen. De sneak peek van twee en een halve minuut is een actievolle scène waarin Nathan Drake (Tom Holland) uit een vliegtuig valt dat duizenden meters hoog in de lucht valt.

De film, geregisseerd door Ruben Fleischer, is een bewerking van de bestverkochte videogameserie met dezelfde naam. De Nederlandse Nathan Drake wordt vergezeld door mentor Victor “Sully” Sullivan (Mark Wahlberg) en liefdesinteresse Chloe Frazer (Sophia Ali) – samen gaan ze op een gevaarlijke zoektocht om “de grootste schat nooit gevonden” te vinden.

IGN debuteerde de clip op hun YouTube-kanaal, waar je hem hieronder kunt bekijken:

Nathan bevindt zich in een precaire positie terwijl hij uit een vliegtuig bungelt en voltooit een reeks gevaarlijke manoeuvres om zichzelf terug in het vliegtuig te stuwen. Het alternatief wordt immers overboord gegooid in de oceaan beneden. Ondertussen verdedigen Sully en Chloe zichzelf tegen een groep bijzonder schietgrage slechteriken. Wanneer Nathan zichzelf eindelijk weer in het vliegtuig sleept, wordt hij opgewacht door een rode auto die op volle snelheid rijdt. “O, rot!” mompelt hij in zichzelf voordat hij naar het water stort.

Na een aantal jaren vertragingen bij de release, is het spannend om te zien niet in kaart gebracht in zijn definitieve vorm. Degenen die de videogames hebben gespeeld, zullen blij zijn te zien dat de stijl van de film uiterst trouw blijft aan het bronmateriaal. Het is ook opwindend om te zien hoe Tom Holland nog een actiefilm leidt in een rol die niet Peter Parker is. Als de rest van de film zoiets is als deze voorbeeldclip, niet in kaart gebracht fans kunnen verwachten tevreden te zijn.

niet in kaart gebracht debuteert in de bioscoop op 18 februari.

Elke videogamefilm ooit gemaakt, gerangschikt van slechtste tot besteBy admin