Mon. May 16th, 2022


The Fox Theatre heeft de eendaagse uitvoering van het Nationale Ballettheater van Odessa geannuleerd Romeo en Julia op 7 januari. Hopelijk blijven deze aankomende dansevenementen behouden: Het Alvin Ailey American Dance Theatre staat gepland voor 10-13 februari (ze hebben vorig jaar overgeslagen vanwege de sluiting) en Dansen met de sterren: Live! 2022 landt voor één nacht, 26 februari.

::

Vanwege de pandemie, Start Dans Theater heeft de première van zijn film op 7 januari uitgesteld PERMANENT: Een koppel in Prospect Park (samen zijn) in het Hoge Museum. De film is geïnspireerd op een foto van Daoud Bey met dezelfde titel, te zien in de tentoonstelling van de High Het zuiden in beeld: 25 jaar. Permanent Project is een initiatief gericht op het onder de aandacht brengen van werken van zwarte kunstenaars in de collectie van High. Het African Diaspora Art Museum van Atlanta, onder leiding van directeur Fahamu Pecou, ​​ontwikkelde het concept samen met de High. De film wordt verplaatst naar een latere datum, op een HIGH Frequency Friday.

::

Drie Atlanta-dansers gemaakt Danstijdschriften 2022 “25 to Watch” lijst: Kennesaw State University afgestudeerden Simone Stevens en Darvensky Louis en Atlanta Balletdanser-choreograaf Darian Kane. Stevens is nu bij Hubbard Street Dance Chicago. Volgens KunstATL hoofdredacteur, Cynthia Bond Perry, huurt het gezelschap zelden freelance dansers in, maar maakte een uitzondering voor Stevens. Louis werd geprezen voor zijn optredens in Omar Román De Jesús’ dagelijkse dood bij Kennesaw State University Dance Theatre afgelopen herfst en Terminus Modern Ballet Theatre’s Marley was dood, om mee te beginnen op het podium en online. Kane maakte de lijst om succesvol in haar rol als dansmaker te springen met Dr. Rainbow’s oneindige spiegel, die ze uitbreidt voor optredens van Atlanta Ballet in het Cobb Energy Performing Arts Center van 11-13 februari.By admin