Mon. May 16th, 2022


De onlangs uitgebrachte Spider-Man: Geen weg naar huis bevatte veel grote momenten die van invloed kunnen zijn op de toekomst van het Marvel Cinematic Universe, maar misschien was geen enkele groter voor Spider-Man dan wat er gebeurde in de postcredits-scene.

GERELATEERD: Spider-Man: No Way Home Review: A Superhero Extravaganza

Binnenkort spoiler alert

Na het einde van de film toonde een teaser na de aftiteling Tom Hardy’s Eddie Brock en de Venom-symbiont in een bar, net nadat hij was geteleporteerd naar de MCU na de gebeurtenissen van Venom: Let There Be Carnage. Terwijl Brock en Venom het verhaal van Thanos proberen te begrijpen dat de barman hen vertelt, worden ze plotseling weg geteleporteerd, schijnbaar terug in hun universum als gevolg van de spreuk van Doctor Strange die helpt om de film af te sluiten. Er blijft echter een klein stukje van de symbiont over, waardoor Venom in de toekomst kan worden opgenomen Spider Man films in de MCU.

In gesprek met Variety, Spider-Man: Geen weg naar huisScenaristen Erik Sommers en Chris McKenna spraken over de opname van Venom in de film en merkten op dat ze zelfs grotere plannen voor het personage hadden dan alleen maar terug te worden gebracht in zijn universum. Het paar bevestigde dat ze “zeker hadden besproken” om Venom in de laatste gevechtsscène van de film op te nemen, maar uiteindelijk besloten om het niet te doen.

“Bij de eerste versie hebben we meer afgebeten dan we konden kauwen”, zegt Sommers. “Misschien zullen sommigen beweren dat we nog steeds meer afbijten dan we kunnen kauwen.”

GERELATEERD: Spider-Man: No Way Home wordt Sony’s meest winstgevende film ooit

Het paar werd vervolgens gevraagd hoe Tom Hardy’s Venom, die Peter Parker nog nooit eerder had ontmoet in de… Venijn films, zou kunnen weten wie Parker was aan het einde van Venom: Let There Be Carnage.

“Het idee is dat de symbiont kennis heeft van andere universums,” zei McKenna. “Begraven in zijn brein is enige kennis van die verbinding.”

Of Venom of Tom Hardy ooit naast Tom Holland’s Spider-Man in een film zullen verschijnen, is onbekend, maar het lijkt erop dat de zaden zijn geplant voor de symbiont om een ​​nieuwe gastheer in de MCU te vinden.

By admin