Sat. May 21st, 2022


Gisela Lindhorst alias OHMYGi maakt haar aanwezigheid bekend met haar debuutsingle ‘I’m Danger’, die nu uit is.

Dit in Chili geboren talent verdiende de inaugurele Icon Collective Women’s Scholarship en Icon Ambassador Award, waardoor ze haar unieke visie in Los Angeles in de afgelopen jaren kon aanscherpen. Als producer, zangeres, songwriter en uitvoerend artiest komt OHMYGi’s zelfexpressie volledig tot uiting met haar allereerste release.

Het nummer is rauw en onbeschaamd en zet de toon voor het aankomende album van OHMYGi Gevaar in roze. Beschreven als een tweetalige knaller, is “I’m Danger” een mix van haar moedertaal Spaans en verbeterd Engels met zware baslijnen en scheurende teksten. Het OHMYGi-project druipt van de originaliteit en we kunnen nu al niet wachten om meer te horen.

Op een dieper niveau verwoordt OHMYGi haar visie op vrouwenonderdrukking en houdt ze ruimte voor bewustzijn om “elk [of] ons hun actieve rol spelen” in de gemeenschap en tegelijkertijd de vrouwelijke kracht wakker maken.

Luister hieronder en bekijk de videoclip hier!

OHMYGi – Ik ben Gevaar

Maak contact met OHMYGi

SoundCloud | Spotify | Facebook | Instagram | TwitterBy admin