Tue. May 17th, 2022Beach House heeft het derde deel van hun aankomende dubbelalbum onthuld, Eens tweemaal melodie. Luisteren naar Eens tweemaal melodie: hoofdstuk 3 onderstaand.

Eens tweemaal melodie markeert Beach House’s eerste full-length in vier jaar, na de 7. De plaat, geproduceerd door Victoria Legrand en Alex Scally zelf, werd gemixt door Alan Moulder, Caesar Edmunds, Trevor Spencer en Dave Fridmann, en bevat strijkarrangementen van David Campbell.

Hoofdstuk 3’s vijf nummers zwellen aan van zacht naar luid en weer terug; akoestische gitaar rinkelt terwijl Legrand haar beste Julee Cruise doet in “Sunset”, terwijl “Only You Know” richting het elektrische gaat. Bekijk die nummers, evenals “Another Go Around”, “Masquerade” en “Illusion of Forever”, via de visualizer hieronder.

Beach House kondigde de uitrol in vier tranches aan van Eens tweemaal melodie in november, toen ze deelden Hoofdstuk 1. Hoofdstuk 2 in december aangekomen. Eens tweemaal melodie komt volledig uit op 18 februari — pre-order het album hier.

Diezelfde dag gaat Beach House op wereldtournee. Tickets zijn nu te koop via Ticketmaster.By admin