Tue. May 17th, 2022


Terwijl Jackass Forever staat voor een reünie van het origineel Jackass bemanning, het team heeft een aantal leden uitgeschakeld. Ryan Dunn stierf in 2011 en Bam Margera werd vroeg in de productie ontslagen uit de film. Ze konden niet per se worden ‘vervangen’, maar de lijst kon worden ingevuld met verschillende nieuwe leden. Aangezien de rest van de Jackasses in de veertig en vijftig zijn, en de film meestal ongelooflijk gevaarlijke stunts bevat, hadden ze waarschijnlijk extra artiesten nodig die iets jonger waren en dus sneller herstellen van blessures.

De nieuwe toevoegingen aan de groep zijn geprofileerd in de laatste Jackass Forever featurette die, ondanks de recente toename van Covid-gevallen als gevolg van de Omicron-variant, nog steeds gepland staat om volgende maand in de bioscoop te verschijnen. In de onderstaande video maak je kennis met Zach Holmes, Eric Manaka, Jasper, Rachel Wolfson en … Poopies. Het enige dat nog verrassender is dan een Jackass genaamd Poopies, is dat er was niet een Jackass genaamd Poopies tot nu toe.

Het auditieproces voor Jackass klinkt als iets dat een eigen film verdient. Hoe scheiden ze zelfs van de goede stunts van de slechte? “Nou, je hebt deze een beetje te goed uitgevoerd, je bent niet pijnlijk en hilarisch geblesseerd geraakt, ik ben bang dat je niet Jackass materiaal. Veel succes met je toekomstige inspanningen.”

Hier is Jackass Forever‘s officiële samenvatting:

Om de vreugde te vieren van het weer samen zijn met je beste vrienden en een perfect uitgevoerd schot naar de dingdong, keert de originele klootzak-crew terug voor nog een ronde van hilarische, waanzinnig absurde en vaak gevaarlijke vertoningen van komedie met een beetje hulp van een opwindende nieuwe cast. Johnny en het team duwen de envelop voor altijd nog verder in jackass.

Jackass Forever is gepland om te openen in theaters op 4 februari 2022.

De beste comedy-filmposters ooitBy admin