Mon. May 16th, 2022


een nieuwe South Park videogame werd vorig jaar stilletjes aangekondigd via een rapport dat het beschreef als “een 3D-videogame die zich afspeelt in de wereld van” South Park.” Hoewel die beschrijving zo vaag mogelijk was en weinig details bood, kennen we nu de ontwikkelaar met wie South Park Studios zal samenwerken voor de nieuwste aanpassing van de videogame.

VERWANT: Verslag: Nieuw South Park-spel in ontwikkeling

Zoals een vacature voor een ontwerper op leadniveau op zijn website onthult, is de ontwikkelaar voor het project Question. South Park zal de grootste game tot nu toe zijn voor de studio, die bestaat uit “ex-AAA-ontwikkelaars wiens teamcredits in het verleden zijn: Dief: dodelijke schaduwen, BioShock, BioShock 2, BioShock Infinite, onteerd, South Park: The Stick of Truth, en South Park: gebroken maar heel.” Zien hoe de studio leden heeft die aan de afgelopen twee vorige hebben gewerkt South Park role-playing games, het is duidelijk waarom South Park Studios besloot samen te werken met Question.

De vacature en de bijbehorende vereisten geven een paar hints over wat je kunt verwachten van de komende South Park projecteren. Het vraagt ​​​​van aanvragers om ten minste één “één multiplayer-game als senior level-ontwerper of gelijkwaardige relevante ervaring” te hebben verzonden, zodat de volgende South Park game kan een multiplayer-component hebben. Het merkt ook op dat de studio op Unreal 4 draait, dus de volgende game zal waarschijnlijk ook op Unreal Engine draaien.

MEER: Mike Judge bevestigt Beavis and Butt-Head Paramount+-film voor 2022

Andere taakverantwoordelijkheden voor de functie zijn onder meer:

  • Beheers het kernproces van beoordeling en ideevorming van Level Design, het creëren en verfijnen van die strakke kernlus die plezier uit duizend grote en kleine aanpassingen haalt.

  • Creëer de ‘showcase’-gameplayruimtes die pronken met een goed proces voor de rest van het team, wat resulteert in niveaus boordevol esthetisch boeiende momenten en interessante tactische keuzes.

  • Werk via het Level Design-team om niveau- en ruimtelijke concepten te ontwikkelen, beginnend met pitches, onderzoek en concept-sourcing en culminerend in aantoonbare whiteboxen en behandelingen.

  • Herhaal bestaande ruimtes met kunst, design en techniek om visuele, ervaringsgerichte en prestatiedoelen voor het spel te halen.

  • Help de pijplijn en het proces voor activa te definiëren met artiesten en ingenieurs, en spreek vloeiend over compromissen tussen tools en processen.

  • Speel de game vaak met het team, zoek proactief problemen op en los ze op, en geef feedback over gamedesign over het holistische product.

Dit zou de derde grote release zijn voor Question, die eerder het humoristische sandbox-puzzelspel uitbracht De magische cirkel, die een metaverhaal had over een QA-tester voor een game in de ontwikkelingshel, en De Blackout Club, een first-person co-op horrorspel.

By admin