Tue. May 17th, 2022


Sinds Marvel zijn Disney+ televisieshows lanceerde die zich afspelen in het Marvel Cinematic Universe, hebben we niet meer dan een maand of twee zonder nieuwe afleveringen van iets om naar uit te kijken elke woensdag. Maar met Haviksoog eindigend rond Kerstmis, bevinden we ons nu in het midden van de langste onderbreking tussen Marvel Disney+ shows tot nu toe; het zal meer dan drie volle maanden duren voordat de volgende serie in première gaat.

Van het uiterlijk van de eerste trailer is het echter het wachten waard. Zijn Maan Ridder, met Oscar Isaac in de hoofdrol als de mentaal onevenwichtige held, die misschien doordrenkt is met krachten van de Egyptische god Khonshu of gewoon lijdt aan een dissociatieve identiteitsstoornis. Of hey, misschien is het allebei! Bekijk de trailer hieronder:

Er is ook een nieuwe poster voor de serie:

Maan Ridder is ontwikkeld voor televisie door Jeremy Slater, die eerder werkte aan de tv-aanpassingen van De Paraplu Academie en de exorcist. (Hij werkte ook aan het script voor Josh Trank’s Fantastische vier, maar laten we hem dat niet kwalijk nemen.) De afleveringen van de serie werden geregisseerd door Mohamed Diab en het team van Justin Benson en Aaron Moorhead. Zoals te zien is op de sociale-mediakanalen van Oscar Isaac, heeft hij heel hard gewerkt om veel van zijn eigen stuntwerk in de show te doen.

Hier is Maan Ridder‘s officiële samenvatting:

De serie volgt Steven Grant, een zachtaardige medewerker van een cadeauwinkel, die wordt geplaagd door black-outs en herinneringen aan een ander leven. Steven ontdekt dat hij een dissociatieve identiteitsstoornis heeft en deelt een lichaam met huurling Marc Spector. Terwijl de vijanden van Steven/Marc op hen afkomen, moeten ze hun complexe identiteiten doorgronden terwijl ze in een dodelijk mysterie tussen de machtige goden van Egypte terechtkomen.

Maan Ridder gaat op 30 maart in première op Disney+. De serie duurt naar verwachting zes afleveringen.

Meld je hier aan voor Disney+.

De slechtste superheldenfilms ooit gemaakt

We houden van superheldenfilms hier bij ScreenCrush, maar het genre is niet zonder flops. Hier rangschikken we het slechtste van het slechtste.By admin